18 / 04 / 2024

Dijitsu Md10 20 Lt Mikrodalga Fırın'da yüzde 12 indirim fırsatı! İşte Dijitsu 13 Mart 2023 fiyat listesi

Dijitsu Md10 20 Lt Mikrodalga Fırın'da yüzde 12 indirim fırsatı! İşte Dijitsu 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mikrodalga fırın arayışında olanlar Dijitsu MD10 20 lt Dokunmatik Mikrodalga Fırını'na indirimle sahip olabilirsiniz. İşte Dijutsu 13 Mart 2023 fiyat listesi



Dijitsu Md10 20 Lt Mikrodalga Fırın da yüzde 12 indirim fırsatı! İşte Dijitsu 13 Mart 2023 fiyat listesi
Dijitsu MD10 20 lt Dokunmatik Mikrodalga Fırın,beyaz paslanmaz çelik tasarımı,gelişmiş dijital özellikleri ve çoklu pişirme fonksiyonlarıyla ev hanımlarına yemek yapma işlerinde pratiklik sağlar.

Mikrodalga fırının yeni nesil dijital özelliklere sahip olması sayesinde mutfaklarda çokça tercih edilmektedir. Tasarımı ile mutfağınıza şıklık katacak ürün çeşitli fonksiyonları ile yemek pişirme işlemini kolaylaştırarak ev hanımlarının takdirini kazanır.Dokunmatik programlama paneline sahip olan ürün, özel pişirme modlarıyla kullanıcılara lezzetli yemekler pişirme imkânı sunar.

Manuel programlama işlemlerine de izin veren ürün, hem ev tipi kullanımlarda hem de iş yerleri içinde ideal bir kullanım imkanına sahiptir.Ultra hızlı pişirme, ısıtma ve buz çözme gibi işlemler gerçekleştiren Dijitsu fırın 20 litrelik hacmiyle dayanıklı ve geniş bir kullanım deneyimi yaşatır.

1100 W norminal güç kapasitesi ile milisaniyeler içerisinde ısınabilir ve tüm pişirme işlemlerini hızlı bir şekilde geçekleştirir. Ayrıca mikrodalga fırın 700 W norminal güç ile çalışarak enerjiden tasarruf ettirir. Besin türüne göre özel pişirme modları sunan fırın, et ürünleri ya da hamur işlerine özel pişirme seçenekleriyle kullanıcılarına kolaylık sağlar. Kullanılan program sona erdiğinde sesli bir sinyal ile kullanıcısını uyarır.

Mikrodalga özelliği sayesinde her türlü soğuk yemeği ve hamur işini hızlı bir biçimde ısıtmak mümkündür. Buz çözme özelliğiyle buzluktan çıkan besinler hızlıca ve kolay bir şekilde çözünür.Mikrodalga fırında yer alan dokunmatik kontrol paneli ayrıcalığıyla hızlı programlama yapılabilir.

Peki Dijitsu mikrodalga fırının teknik özellikleri neler? Dijitsu mikrodalga indirimle nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön