25 / 04 / 2024

Dikili örnek ve model bir kent!

Dikili örnek ve model bir kent!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve ekibinin gerçekleştirdiği her bir proje ülke genelindeki birçok yerel yönetim tarafından örnek alınırken, Dikili ilçesi de artık halkının yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kente dönüştü.



Dikili Belediyesi yeni dönemde gerçekleştirdiği projelerle ilçeyi ülke gündemine taşımaya devam ediyor. 

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve ekibinin gerçekleştirdiği her bir proje ülke genelindeki birçok yerel yönetim tarafından örnek alınırken, Dikili ilçesi de artık halkının yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kente dönüştü Örnek kişiliği, kentini, kentlisini seven, halka, doğaya, yaşama duyarlı çalışmalarıyla yöre halkının sevgilisi olan ve taraflı-tarafsız her kesimin takdirini kazanan Belediye Başkanı Mustafa Tosun, yerel seçim öncesi verdiği sözlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor. 


Turizm potansiyeli yüksek ilçeyi model bir kent hüviyetine dönüştürmek için kentin alt yapı ve üst yapısının değişimini, dönüşümünü ve gelişimini için çalışmalarını son hız sürdüren Dikili Belediyesi, son olarak sahil bandını ve Erdal İnönü Spor Kompleksi bölgesini bakıma aldı. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Erdal İnönü Stadı civan ve Şehit Sami Akbulut Caddesi Yakamoz Mevkii ile Bademli Yolu üzerinde kıyı boyunca 5530 m2'lik alanda başlattığı çalışmalarla sahil şeridi ve spor kompleksinin olduğu bölgeyi AB standartlarına uygun, modern bir turizm kentine yakışan renkli beton yürüyüş yolu ve kaldırımlara kavuşturuyor. 

İlçe genelinde devam eden çalışmalar ile planlamasını daha önceden yapılanı ve önümüzdeki süreçte çalışmalarına başlayacakları projelerle "daha güzel ve daha modern bir Dikili hedefine adım adım yürüdüklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili'nin fark yaratan cazibe merkezi olacağını söyledi. 


Başkan Tosun, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin ve halkımızın yıllardır özlemini duyduğu ihtiyaçları karşılamakla beraber, Dikilimizi değiştirecek, geliştirecek projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. İlçemizde kangren yaraya dönüşmüş sorunları çözme noktasında projelerimizi, çalışma arkadaşlarımla birlikte başarılı bir şekilde uyguluyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de ilçemizin alt ve üst yapısını düzgün, sağlıklı konuma getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Şuanda sahil bandı ile Erdal İnönü Spor Kompleksi bölgesindeki yürütülen hummalı çalışmalarla kaldırım ve yürüyüş yollarını AB standartlarında yeniden düzenleyerek ilçeye yeni bir imaj kazandırıyoruz. 

Süreç içerisinde ilçemiz İzmir'in ve bölgemizin olduğu kadar Türkiye'mizin de göz bebeği, incisi olacak" dedi. 


Hürses


Geri Dön