24 / 04 / 2024

Dikkat! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Dikkat! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Covid-19 sebebiyle tüm illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, hafta içi ise saat 19.00'a kadar sokağa çıkılabiliyor. 23 Nisan'ın resmi tatil olması ve cuma gününe denk gelmesi nedeniyle insanlar, 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt arıyor...



Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene cuma günü kutlanacak.Geçen hafta gerçekleşen Kabine Toplantısı ile ramazan ayının ilk iki haftasını kapsayan sokağa çıkma yasağına 23 Nisan'ın da bu yasağa dahil olup olmayacağı merak ediliyor...

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; her sene büyük bir coşku ile kutlanan 23 Nisan, bu yıl koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarından etkilenip etkilenmeyeceği ile gündemde yerini koruyor.

Dikkat! 23 Nisan da sokağa çıkma yasağı var mı?

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Geçen sene kısıtlamalar tüm illerde 4 gün boyunca sürmüştü. Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı tarafından gelecek olan tavsiye kararlarına göre yasak olup olmayacağına dair kararın ilerleyen günlerde verilmesi bekleniyor.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 haftalık kısmi kapanmanın ardından vaka sayılarında iyileşme olmazsa çok daha sert uygulamaların geleceğini duyurmuştu.
 

Dikkat! Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön