24 / 04 / 2024

Dikkat! Dolar kuru bugün kaç TL?

Dikkat! Dolar kuru bugün kaç TL?

Dolar/TL yeni haftanın dördüncü işlem gününde güne düşüşle başladı ve ardından 8,88 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru dün yükseliş eğiliminde hareket ederek  8,9588 ile tarihi zirvesine ulaştı ve günü önceki kapanış seviyesine kıyasla yüzde 0,54 artarak 8,92 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın dördüncü işlem günün düşüşle başladı ve şu dakikalarda 8,8840 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,3260'tan, sterlin/TL de 11,9370'ten satışa sunuluyor.

Dikkat! Dolar kuru bugün kaç TL?

Dolar endeksi 94,4 seviyesi ile Eylül 2020 yılından itibaren en yüksek seviyeye ulaşarak 94,3'te dengelendi. Avro/dolar paritesi yüzde 0,1 oranında artarak 1,1605 seviyesinden işlem görüyor.

Analistler dün para politikası yapıcılarının enflasyondaki artışın arz şoklarından kaynaklandığını ve geçici olduğunu belirtmelerine rağmen dolar endeksindeki güçlü seyrin devam ettiğini söylediler.

Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar tekrar rekor seviyeye ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön