26 / 04 / 2024

Dolar tekrar rekor seviyeye ulaştı!

Dolar tekrar rekor seviyeye ulaştı!

Yeni haftanın ikinci işlem gününe 8,82 lira seviyesinde başlayan dolar kuru gün içinde 8,89 seviyesine ulaşarak yeniden rekor kırdı.



Geçen hafta Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile yukarı yönlü hareket eden dolar dün 8.89 lira ile yeni tarihi zirvesine ulaştı ve ardından 8.83 liraya geriledi.

Sputniknews'te yer alan habere göre; dolar yeni güne 8.82 lira seviyesinde başladı ve gün içinde rekor tazelerek 8.89 lira seviyesine ulaştı. 

 Dolar tekrar rekor seviyeye ulaştı!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun politika faizini 100 baz puan düşürmesinden önce dolar geçen hafta 8.65 seviyesindeydi.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar/TL güne nasıl başladı?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön