25 / 04 / 2024

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar/TL yükselişe geçti!

 Dolar/TL, yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı ve ardından 8,85 lira seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar dün düşüş eğiliminde hareket ederken günü  8,8225 lira seviyesinde tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ikinci işlem gününe ise yükselişle başladı ve 8,8530 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,3450'den, sterlin/TL de 12,1210'dan satışa sunuluyor.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Dolar endeksi yüzde 0,2 artışla 93,60'ta yer alırken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.1675'te işlem görüyor.

Analistler, dünya genelinde tedarik zincirindeki sorunlar, enerji arzındaki yetersizlikler ve artan hammadde fiyatları nedeniyle küresel piyasalardaki belirsizliğin arttığını belirttiler.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

Dolar/TL güne nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön