24 / 04 / 2024

Dinar'a devletin yatırımları devam ediyor!

Dinar'a devletin yatırımları devam ediyor!

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel Ak Parti Hükümeti'nin Dinar İlçesine yapmış olduğu kamu yatırımlarını sıraladı. Yüksel, Ak Parti'nin eğitim, sağlık, ekonomi ve sosyal alanlarda birçok yatırım yaptığını söyledi.



Eğitim, Sağlık, Ekonomi ve Sosyal alanlarda Ak Parti'nin birçok yatırımı ilçeye yaptığını ifâde eden Yüksel, 2002'den bu tarafa devlet aliyle, Acil Binası, Sağlık Ocağı, Orman İşletme Müdürlüğü, Atatürk Orta Okulu Yurt Binası, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu, Kapalı Spor Salonu. 450, 352 ve 110 adet olmak üzere  TOKİ  evlen, Doğalgaz, Orga niza Sanayi Bölgesinde bulunan trafo merkezi. Özel İdare Yatınmlanr Demiryolları hızlandırılmış tren çalışmaları. 

Açık ve kapalı caza İnfaz Kurumu, kapal ı Sulama sistemleri ve daha sayamadığımız birçok yatırımın gerçekleştiğini söyledi. Bunların yanı sıra yapımı devam eden devlet yatırımlarının da olduğunu belirten Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel yaptığı açıklamada şunları söyledi, 'Ak Parti iktidarıyla birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemize de çok büyük devasa! yatırımlar yapıldı. Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyta kurulan Orman işletme müdürlüğü bugün ilçede birçok insana ekmek kapısı olmakla beraber. Dinarımızı tüm gücüyle yeşillendirmeye devam etmektedir Sosyal Güvenlik Kurumu ilçeye kurularak Dinarlı vatandaşlarımızın SGK işleri™ Afyonkarahisar'a gitmeden ilçede görebilmeleri sağlandı. 


"OSB'NİN ELEKTRİK ALT YAPİ SORUNUNUN ÇÖZMÜŞ OLDUK


Yine İlçemize TOKİ evlen yapılarak vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları sağlandı. Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ila birçok sayıda gardiyan ve memur İlçemize gelenek ekonomiyi canlandırdı. Mahkumların ak İsteri ise Dinar'a yaptığı ziyaretlerinde ilçe ekonomisine katkı sağladı. Yarı devlet eliyle trafo merkezini tamamlayarak OSB'nin elektrik alt yapı sorununun çözmüş olduk. Atatürk Orta Okulu'na öğrenci yurdu yapılarak köylerden günlük gelip gitmek zorunda kalan çocuklarımızın çok daha iyi ortamlarda ders yapmalarını yatılı olarak sağladık. Kredi Yurtlar Kurumu İle dışarıdan gelen öğrencilerimizin burada kalmalarına vesile olduk. Bugün üniversite eğitiminde en önemli şey yurt sorunudur. Öğrencilerimiz yurdu olmayan Üçetere tercihlerim yapm*yortar. Bu da Dinar İçin çok önemli bir yatırım olmuştur' ded i, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Bu ihanettin Yüksel kamu yatınmlannm bir İlçe için çok önemli olduğunu, devlet eliyle yapılacak olan diğer yatırımların da takipçisi olduklarını ifade etti.


Yenigün Gazetesi



Geri Dön