18 / 04 / 2024

Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep'te açtı!

Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep'te açtı!

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'i Divan konukseverliği ile buluşturan 12 katlı otelde, 125 oda ve 48 rezidans yer aldığını ve 2 yeni otelin daha yıl içerisinde hizmete gireceği söyledi...



Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep'te açtı. Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'i Divan konukseverliği ile buluşturan 12 katlı otelde, 125 oda ve 48 rezidans yer aldığını ve 2 yeni otelin daha yıl içerisinde hizmete gireceği söyledi. 25 kilometre mesafedeki Gaziantep Havaalanına kolay erişim imkanı sunduklannı belirten Uluçer, "Divan Gaziantep îpek Yolu üzerinde yer alıyor. Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 metrekarelik alana yayılan toplantı odasına sahip." dedi. 


Uluçer. Divan in Gaziantep'te ilk defa farklı bir konseple hizmet vereceğini de belirterek "Divan Grubu nun Divan markasına ek olarak Divan Express, Divan Residence ve Divan Suites olmak üzere 3 farklı markası bulunmakta. Gaziantep'in özelliği, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan Gaziantep. Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalannın bir arada faaliyete geçecek." şeklinde konuştu. Öte yandan Divan Gaziantep içerisinde Divan Pastanesi de yer alıyor.


Ankara Yarın


Geri Dön