26 / 04 / 2024

Diyarbakır Liv Suithotel Ekim'de hizmete girecek!

Diyarbakır Liv Suithotel Ekim'de hizmete girecek!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor.Diyarbakır Liv Suithotel'de 64 oda bulunacak.



Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor. Otelde 64 oda bulunacağının bilgisini veren Siya Mara Turizm şirket ortağı Vedad Bakır, tüm odaların suit olarak tasarlandığım kaydetti. Otelde restoran, SPA merkezi ve toplantı salonlarının da olacağım belirten Bakır. "Otel yatırımının toplam maliyeti 16 milyon TL'yi bulacak. Restoran ve SPA merkezi de dahil olmak üzere ekibimiz yaklaşık 40 kişiden oluşacak" diye konuştu. 


Diyarbakır'da son dönemde otel yatırımında kayda değer bir artış olduğuna dikkat çeken Vedad Bakır, açılışını yapacakları otelin ayrı bir kulvarda hizmet vereceğini iddia etti. 64 odalı otelin bütün odalarının suit olacağına dikkat çeken Bakır, "Diyarbakır'ın önemli ticaret akslarına yalan olan otelimizde uzun süreli konaklayacak müşterilerimize ev rahatlığında, otel konforunda kiralama hizmeti sunacağız. Yüzde 40 civarında kurumsal kiralama yapma hedefimiz var. Ayrıca odaların tamamında mini mutfak bulunacak" diye konuştu. Bakır, gelecekte yine hizmet ve turizm sektörüne yönelik yatırım yapacaklarım bildirdi. Diyarbakır'a gelen misafirlere ferah bir konaklama olanağı yaratılamadığı, mevcut yatak kapasitesinin yetersiz olduğu için Liv Suithotel yatırımına karar verdiklerini belirten Vedad Bakır, Liv'in farsçada güneş anlamına geldiğini ifade etti. İş gereği çok fazla seyehat ettiğinden bahseden Bakır, şöyle devam etti: "Seyehatlerimde konforlu yatak kapasitesi yüksek, hizmet kalitesi farklı otellerde konaklıyordum. Ancak Diyarbakır'a gelen misafirlerimizi ağırlamakta sıkıntı yaşıyorduk. Kaliteli hizmeti nispeten sunabilen otellerde ise yer bulmak sıkıntılı oluyordu. Bu düşünce ile yola çıkarak ekim ayında hizmete başlayacak otelin inşaatı için bu yılın ocak ayında çalışmaya başladık. Liv Suithotel, Şanlıurfa yolu birinci kilometrede yaklaşık iki dönüm arazide 6 bin metrekare kapalı alan üzerinde faaliyetlerine devam edecek. Liv Suithotel, bölgenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor." 



Dünya Bölge 


Geri Dön