25 / 04 / 2024

Kayapınara otel açılıyor. Kayapınar Liv Suithotel açılışı

Kayapınara otel açılıyor. Kayapınar Liv Suithotel açılışı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor.Diyarbakır Liv Suithotel'de 64 oda bulunacak.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs'ta açılıyor!

Kaya Laleh Park Tebriz Mayıs ayında açılıyor. Kaya Otel Grubu'nun Tebriz'deki otelinde, 8 adet toplantı salonu, bin metrekarelik sütunsuz balo salonu yer alıyor.

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel açılıyor!

İstanbul Yenibosna’da, 110 milyon TL yatırımla Alman otel zinciri Steigenberger açılıyor. Korcan Turizm’in yatırımcısı olduğu 210 odalı, beş yıldızlı iş oteli, ekim ayında faaliyete başlayacak.

Jumeirah Bodrum Palace yarın açılıyor!

Dünyanın en lüks otel gruplarından olan Jumeirah Grup’un, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs’ta “Stay Different” motto’suyla misafirlerinin hizmetine açılıyor.

Ankara Grannos Termal Otel ne zaman açılıyor?

Grannos Termal Otel ve Kongre Merkezi, Haymana'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Grannos Termal Ocak'ta açılıyor. Şahinler Toprak Limited Şirketi Ortağı Zekai Şahin, termal ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Elite Turizm, Rusya'ya açılıyor!

Bir süre önce Florya'da Elite World Business otelini 60 milyon dolarlık yatırımla hizmete açarak İstanbul'daki 4-5 yıldızlı otel sayısını 3'e çıkaran Elite Turizm, Rusya'ya açılıyor.

Çan Belediyesi Termal Oteli bugün açılıyor!

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Belediye tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel açılışa hazırlanıyor. Cuma hizmete girecek 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

Kayapınara otel açılıyor. Kayapınar Liv Suithotel açılışı Haberi

Kayapınara otel açılıyor. Kayapınar Liv Suithotel açılışı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor. Otelde 64 oda bulunacağının bilgisini veren Siya Mara Turizm şirket ortağı Vedad Bakır, tüm odaların suit olarak tasarlandığım kaydetti. Otelde restoran, SPA merkezi ve toplantı salonlarının da olacağım belirten Bakır. "Otel yatırımının toplam maliyeti 16 milyon TL'yi bulacak. Restoran ve SPA merkezi de dahil olmak üzere ekibimiz yaklaşık 40 kişiden oluşacak" diye konuştu. 


Diyarbakır'da son dönemde otel yatırımında kayda değer bir artış olduğuna dikkat çeken Vedad Bakır, açılışını yapacakları otelin ayrı bir kulvarda hizmet vereceğini iddia etti. 64 odalı otelin bütün odalarının suit olacağına dikkat çeken Bakır, "Diyarbakır'ın önemli ticaret akslarına yalan olan otelimizde uzun süreli konaklayacak müşterilerimize ev rahatlığında, otel...