19 / 04 / 2024

Kayapınarın ilk oteli

Kayapınarın ilk oteli

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor.Diyarbakır Liv Suithotel'de 64 oda bulunacak.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kayapınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kayapınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Kayapınar'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 43 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesi için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 458 adet konut için başvurular başladı.

Diyarbakır Kayapınar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde toplam 566 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kayapınar son başvuru tarihi yarın!

TOKİ'nin Diyarbakır Kayapınar projesindeki 566 konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Polonya'nın ilk kapsül oteli açıldı!

Polonya'nın ilk kapsül oteli Varşova'da hizmete açıldı. Bir bilim kurgu filminin seti gibi görünen kapsül otel, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki sıra kapsüllerden meydana geliyor.

Kayapınarın ilk oteli Haberi

Kayapınarın ilk oteli

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor. Otelde 64 oda bulunacağının bilgisini veren Siya Mara Turizm şirket ortağı Vedad Bakır, tüm odaların suit olarak tasarlandığım kaydetti. Otelde restoran, SPA merkezi ve toplantı salonlarının da olacağım belirten Bakır. "Otel yatırımının toplam maliyeti 16 milyon TL'yi bulacak. Restoran ve SPA merkezi de dahil olmak üzere ekibimiz yaklaşık 40 kişiden oluşacak" diye konuştu. 


Diyarbakır'da son dönemde otel yatırımında kayda değer bir artış olduğuna dikkat çeken Vedad Bakır, açılışını yapacakları otelin ayrı bir kulvarda hizmet vereceğini iddia etti. 64 odalı otelin bütün odalarının suit olacağına dikkat çeken Bakır, "Diyarbakır'ın önemli ticaret akslarına yalan olan otelimizde uzun süreli konaklayacak müşterilerimize ev rahatlığında, otel...