28 / 03 / 2024

Diyarbakır'a Ceylan Park AVM yapılacak!

Diyarbakır'a Ceylan Park AVM yapılacak!

Ceylan Ailesi  tarafından Diyarbakır 'da bölgenin en büyük ve en prestijli karma projesi olarak inşa edilmesi karar verilen Ceylanpark AVM 'ye start verildi. Projenin kiralaması Reval Gayrimenkul tarafından yapılacak



Ceylan Ailesi  tarafından Diyarbakır 'da bölgenin en büyük ve en prestijli karma projesi olarak inşa edilmesi karar verilen Ceylanpark AVM 'ye start verildi. Projenin kiralaması Reval Gayrimenkul tarafından yapılacak olan proje, Diyarbakır başta olmak üzere tüm bölgeye yeni bir soluk getirecek.

şžanlıurfa Bulvarı üzerinde yer alan Ceylan Park AVM, 55 bin metrekarelik arsada 70 bin metrekare kiralanabilir alan olarak inşa edilecek. AVM 'nin yanı sıra 5 yıldızlı otel ve çok katlı ofis kulesi ile konsept bir proje olan Ceylan Park 'ta   ziyaretçi ve konukların kullanımı için ayrıca 2 bin araç kapasiteli açık ve kapalı otopark tasarlandı. 150 mağaza, 11 bin metrekare Migros, 5 bin metrekare Yapı Market, 8 salon kapasiteli eğlence kompleksi, yenme ve içme mekanları ile Diyarbakır 'ın   yüzünü yenileyen yaşam merkezi olacak. şžehir merkezine ve yerleşim bölgelerine yürüme mesafesinde yer alması planlanan Ceylan Park AVM, 2012 yılı sonunda   ziyaretçilerine kapılarını açacak.

 


Geri Dön