20 / 04 / 2024

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 



Küresel anlamda gündem olmaya devam eden kripto para varlıkları dolandırıcılık anlamında da haberlere konu olmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; bu vurgun yapılan şehirlerin arasında ilk sırada Diyarbakır yer alıyor. 

Diyarbakır da kripto para çetesi çökertildi!

Hafta sonu şehirde yapılan operasyonda kripto para vurgunu yaptığı belirlenen çete çökertildi. Operasyon sonucunda 10 kişi gözaltına alındı. İddialara Diyarbakır kripto para madenciliğinde önemli merkez haline geldi. Birçok yeraltı evinde kaçak elektrikle Bitcoin madenciliğinin yapıldığı tespit edildi. Daha önce kent genelinde yapılan operasyonda kripto para üreten cihazlara el konulmuştu.

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön