29 / 03 / 2024

DKY Business Kartal fiyat listesi!

DKY Business Kartal fiyat listesi!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Business Kartal fiyat listesi ofislerin kat ve planlarına göre değişiyor. Yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.



DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  DKY Kartal  projesinin ticari alanlarının bulunduğu DKY Business Kartal'da en küçük ofis 105 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


DKY Business Kartal fiyat listesi ofislerin alanlarına ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 10 peşinde kalan kısım teslimde ödeniyor. 


Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen DKY Kartal Rezidans'ta 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 daire seçenekleri mevcut. Proje 6 konut bloğu ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor. 


Soğanlık DKY Business Kartal Ofisleri konum olarak Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede bulunuyor. 


Fiyatların 722 bin TL'den başladığı Kartal DKY Businees'ta ofislerin alanları birleştirilebiliyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


DKY Business Kartal Rezidans'ın sosyal yaşam alanları içerisinde; açık ve kapalı kullanımlı havuzları, koşu parkurlar, su kanalları, bisiklet yolları, yemyeşil çimenler, otopark, çiçek bahçeleri, çocuk oyun alanları ve fitness center yer alıyor. 


DKY Kartal adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul


DKY Kartal satış ofisi telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön