28 / 03 / 2024

DKY Ada Kartal fiyat listesi!

DKY Ada Kartal fiyat listesi!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Ada Kartal

DKY Ada Kartal fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılacağı projede 36 ay vade imkanı sunuluyor.



DKY Ada Kartal Rezidans'ta konutlar 2 oda 1 salon, 2 oda 1,5 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1,5 salon olarak tasarlandı. Proje  DKY İnşaat  imzası ile hayata geçirilecek. 


DKY Ada Kartal fiyat listesi konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ön satışları devam eden proje 4 blok halinde yükselecek.


Yüzde 25 peşinde kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sağlanan Kartal DKY Ada Residence 19 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde, denize cepheli konumda inşa edilecek.


DKY İnşaat DKY Ada Evleri 740 adet daireden meydana geliyor. Projede kafe, kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, açık yüzme havuzu ve kapalı otopark alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

DKY Ada Kartal fiyat listesi!

Teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlenen Kartal DKY Ada Konutları fiyatları peşinde 350 bin TL'den başlıyor. Dumankaya Vizyon projesine yakın mesafede olan proje sahile 2 kilometre, E-5'e 1,5 kilometrelik mesafede bulunuyor. 


DKY Ada Kartal fiyat listesi!


Telefon: 444 9 359 

Web: http://dkyada.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön