27 / 04 / 2024

DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi!

DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi. 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye basan şirket, projelerden 2.4 milyar TL ciro yapmayı hedefliyor...



İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi. 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye basan şirket, projelerden 2.4 milyar TL ciro yapmayı hedefliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra'da 238 bin metrekare arazi üzerinde çalışmalarının sürdüğünü belirten DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, ilk etapta 30 dönüm arazi üzerinde bin 500 konut üreteceklerini açıkladı. Göztepe'de de bir ofis projesi üzerinde çalıştıklarını ifade eden Dumankaya, Tuzla Aydınlı'da 53 dönüm arazi üzerinde 750 konutluk, Maltepe'de 300 konutluk ve Sultanbeyli'de ana cadde üzerindeki 30 dönümlük arazide karma bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. 

Kartal'da inşasına başladıkları 200 konut ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan projeyi mayıs ayında satışa sunmaya hazırlanan şirket, 2014 yılı içinde toplam 2 milyar 410 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirecek. Yenisahra'da 900 milyon, Göztepe'deki 500 milyon, Tuzla Aydınlı'da 250 milyon TL büyüklüğünde yatırım yapacaklarını vurgulayan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki karma projenin büyüklüğünün ise 550 milyon TL olduğunu belirtti. Firma, Maltepe ve Kartal'daki konut projelerinden de 210 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor. 

Kartal ve Tuzla Aydınlı'daki projeler için ön talep toplamaya başladıklarını belirten Dumankaya, "DKY İnşaat'ın altında 'Yeniden İstanbul' adlı bir marka oluşturduk. Özellikle 'kat be kat' karşılığını verebilecek bir sistem yarattık, insanlara sadece daire değil, bir yaşam alanı vermek istiyoruz. Mahalle teması bizim olmazsa olmazımız. Kişilerin kira öder gibi aidat ödemeyeceği projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi. 


Para


Geri Dön