24 / 04 / 2024

dky inşaat kentsel dönüşüm projeleri

dky inşaat kentsel dönüşüm projeleri

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya “2016’da Kartal’da sahile yakın bir bölgede biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki konut projesine başlayacağız” dedi.

Ali Dumankaya: Yenisahra'da kentsel dönüşüm yıl sonunda başlayacak!

İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY İnşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya Yenisahra'ya ilk kazmayı yıl sonunda vurmayı planlıyoruz dedi...

DKY İnşaat Kartal'da dönüşüme başladı!

İstanbul Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan bölgenin en prestijli projesini yapacak. Projede ticari alanların yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 tip daire yer alacak...

Ali Dumankaya: Kentsel dönüşümle birlikte eski yapılar değerlendi!

Kentsel dönüşüm sektöre hareket katarken, aynı zamanda dönüşümün yapıldığı bölgelerdeki eski yapıların fiyatını da artırdı. Dönüşümün yoğunlaştığı bölgelerde ev sahipleri değer artışını satıp çıkarak değerlendirmek yerine, yenilemeye yöneldi.

DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi!

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat kentsel dönüşüm projelerine "Yeniden İstanbul" konseptiyle start verdi. 2 bin 750 adet konut ve ofis projesi için düğmeye basan şirket, projelerden 2.4 milyar TL ciro yapmayı hedefliyor...

DKY İnşaat Yeni Sahra'da 10 bin konut inşa edecek!

Ağırlıkla kentsel dönüşüme odaklanan DKY, 2 milyar 410 milyon TL'lik 2 bin 750 konut ve ofis projesini hayata geçirecek. Şirketin dönüşüm yapacakları bölgeler arasında Yeni Sahra'da 238 bin metrekarelik alan da yer alıyor.

DKY İnşaat ‘Yeniden İstanbul’ temasıyla 2 bin 750 konut yapacak!

Dumankaya bünyesindeki DKY İnşaat, İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.‘Yeniden İstanbul’ temasını tanıtan DKY İnşaat, bu doğrultuda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri hayata geçirecek...

DKY İnşaat Tekel Evleri'ni yenileyecek!

DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Ali Dumankaya, sitenin 6306 nolu yasadan faydalanabilmesi için gerekli olan 2/3 çoğunluğa ulaşmada sona yaklaştıklarını belirtti.

DKY İnşaat, Maltepe Bağlarbaşı Tekel Evleri’ni ‘Yeniden İstanbul’a kazandıracak!

Dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile kentsel dönüşüme yönelen DKY İnşaat, İstanbul Maltepe’de bulunan Tekel Evleri’ni yenilemeye hazırlanıyor. DKY İnşaat ilk kazmayı 2014 yılının ikinci yarısında vurmayı planlıyor.

DKY İnşaat mahalle konseptli kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

DKY İnşaat mahalle konseptli dönüşüm projelerine hazırlanıyor, firmanın hedefleri arasında Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal ve Haliç var...

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat, 2023'e kadar 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

dky inşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

dky inşaat kentsel dönüşüm projeleri

DKY İnşaat, gittikçe daha yoğun talep gören Kartal’a iki yeni proje yapacağını duyurdu. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya “2016’da Kartal’da sahile yakın bir bölgede biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki konut projesine başlayacağız” dedi.


İstanbul Anadolu yakasının önemli merkezlerinden olan Kartal’da birçok markalı proje devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün önemli markalarının yöneticileri de Kartal’ın önümüzde yıllarda önemli merkezlerden biri olacağı yönünde hem fikir. DKY İnşaat da büyük beğeni toplayan DKY Kartal projesinden sonra biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki projeye 2016’da başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, bu yıl lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek “DKY Kartal’ı, ‘Aile Konsepti’ ile hayata geçirdik. Bu projede 1+1’ler yok, daha çok ailelerin oturabileceği...