26 / 04 / 2024

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Lokum Evler projesi sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika, alışveriş merkezlerine ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika mesafede konumlanıyor...



Toplam 722 adet konuttan meydana gelen DKY inşaat  Lokum Evler  ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Lokum Evler ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. Projede, otopark, seyir terasları, yüzme havuzu, bisiklet parkurları, fitness center, spor alanları ve oyun alanları bulunuyor.


Lokum Evler projesi İstanbul Anadolu yakasında Tuzla Aydınlı bölgesinde hayata geçiriliyor. 48 bin metrekare alan üzerine yayılan Lokum Evler projesi  DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.


DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların büyüklükleri 117 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.


15 ve 17 katlı 7 blok halinde yükselen sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika, alışveriş merkezlerine ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları!

DKY inşaat Lokum Evler ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 + yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 ek indirim yapılıyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 18 ay sonra 1.990 liradan başlayan fiyatlarla taksitlendirilebiliyor.


Lokum Evler Tuzla telefon numarası: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön