19 / 04 / 2024

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme koşulları

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme koşulları

İçerisinde yer alan dairelerin; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri dahilinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi..

DKY Kartal Evleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

İçinde konut, ofis ile alışveriş merkezi bulunan DKY Kartal’ı satışa çıkaran DKY İnşaat, bir haftada projenin yüzde 40’ını sattı.

DKY İnşaat DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı!

DKY İnşaat, mart sonunda satışına başladığı DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı. Sözleşmeye göre yalnızca projede yer alan Metro Toptancı Market'in mülkü Metro Properties'e ait kalacak.

DKY Kartal'ın yüzde 40’ını sattı, tüm arsayı aldı!

Kartal’da başladığı projesinin yüzde 40’ını bir haftada satan DKY İnşaat, Metro Properties’in payını satın alarak arsanın tek sahibi oldu. Ofis bölümünün satışı da öne çekilebilir.

DKY Kartal DKY İnşaat ödeme koşulları!

DKY Kartal DKY İnşaat ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projedeki dairelerin 397 bin 150 TL'den başlıyor.

DKY Kartal Soğanlık fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık fiyatları 397 bin 150 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 66 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgilerine göre proje D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükseliyor. 7 dönümlük dev yaşam parkının yer aldığı projede toplam 331 adet daire yer alıyor.

DKY Kartal Soğanlık satılık daire!

DKY Kartal Soğanlık satılık daire tipleri 2+1.5'den başlıyor ve 6+1,5'ya kadar değişiyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı!

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı kapsamında projede yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede lansman indrimi için son 3 gün kaldı.

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

DKY Kartal buçuklu sistemle dairelerini daha da büyütüyor. 1,5 salon konseptiyle yaz kış balkon keyfi yaşatacak DKY Kartal'da lansman özel avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor.

DKY Kartal'da lansmana özel avantajlarla! 397 bin 150 TL'ye!

Lansman özel ödeme avantajlarının sunulduğu DKY Kartal projesinde yer alan konutların fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için yüzde 5 peşinatlı ödemeler sunuluyor.

DKY Kartal'da 397 bin 150 TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabileceğiniz DKY Kartal projesinde fiyatlar 397 bin 150 TL'den başlıyor. Projede ayrıca lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı da sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 385 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme koşulları Haberi

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme koşulları

Metrekare birim fiyatları 1,998 TL'den başlangıç gösteren DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Proje, Dky İnşaat-Metropolist Yapı ortak imzası taşıyor.


DKY İnşaat Lokum Evler daire fiyatları!

2+1 daireler yüzde 30 indirimle 237 bin TL'den,

3+1 daireler yüzde 30 indirimle 310 bin TL'den başlıyor.


Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri dahilinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Tuzla sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 6, alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika mesafede yükselen Lokum Evler Aydınlı'da 722 adet daire yer alıyor.


53 bin metrekare alana sahip olan Lokum Evler projesi; yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, seyir terasları, otopark, güvenlik, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanakları içerisinde...