25 / 04 / 2024

Soğanlık DKY Kartal Rezidans fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal Rezidans fiyatları!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

Soğanlık DKY Kartal Rezidans fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Lansman kampanyasının sonlarına yaklaşan projede toplam 331 adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Soğanlık  DKY Kartal  Rezidans projesinde sosyal donatı olarak  fitness center, bisiklet yolları ile yemyeşil çimenler, çiçek bahçeleri, su kanalları, otopark, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Soğanlık DKY Kartal Rezidans projesinde 7 dönümlük dev yaşam parkı bulunuyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 66 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Soğanlık DKY Kartal Rezidans projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projede yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor.


Soğanlık DKY Kartal Rezidans projesinde dairelerin tipleri 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 ve 6+1,5 olarak farklı seçenekte dizayn edildi. Projede dairelerin tamamı Adalar manzarasına sahip.


Soğanlık DKY Kartal Rezidans projesinde fitness center, bisiklet yolları ile yemyeşil çimenler, çiçek bahçeleri, su kanalları, otopark, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları sosyal seçenekler yer alıyor.


Yüzde 5 peşinat sonrasında D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde, Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde inşa edilen projede dairelerin alanları 66 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Soğanlık DKY Kartal Rezidans fiyatları 444 bin TL'den başlıyor kata ve cephesine göre farklılık gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimler 2017 Aralık ayında gerçekleşecek.


Telefon: (0216) 517 9 517

Adres: Soğanlık, Yalnız Selvi Cad. No: 13 Kartal / İstanbul

Web: www.dkyinsaat.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön