23 / 04 / 2024

DKY On Deneyim'de sanal gerçeklik teknolojisi tanıtılacak!

DKY On Deneyim'de sanal gerçeklik teknolojisi tanıtılacak!

Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat’ın İstanbul Levent’te bulunan DKY On Deneyim merkezinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle tanıtacak. Sanal gerçeklik VR gözlüğünü deneme şansını bulacaklar.



Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat’ın İstanbul Levent’te bulunan DKY On Deneyim merkezinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle tanıtacak. 28 Ocak Perşembe günü düzenlenecek etkinlikte katılımcılar sanal gerçeklik VR gözlüğünü deneme şansını bulacaklar. Sanal gerçeklik teknolojisinin dünü ve bugünü katılımcılara aktarılacak. Katılımcılar aynı zamanda VR gözlük ile daha inşaat aşamasında bulunan DKY ON Kağıthane Projesi’nin dairelerini dolaşılabilecek, dairenin penceresinden İstanbul manzarasını seyredebilecekleri eşşsiz bir deneyim yaşayacaklar.  Levent Büyükdere Caddesi’ndeki DKY ON Deneyim ve Satış Merkezi’ndeki ücretsiz ve sınırlı sayıda kontenjandan yararlanmak için facebook.com/ClubOnDM sosyal medya  adresinden kayıt yaptırmak gerekiyor.



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Daireler sanal gerçeklikle gezilecek Samsung, geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat'ın İstanbul Levent'te bulunan DKY On Deneyim merkezinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle tanıtacak. Etkinlikte katılımcılar sanal gerçeklik VR gözlüğünü deneme şansını bulacaklar. Aynı zamanda VR gözlük ile daha inşaat aşamasında bulunan DKY ON Kağıthane Projesi'nin dairelerini dolaşabilecek ve dairenin penceresinden İstanbul manzarasını seyredebilecekler. 


Zaman


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat'ın İstanbul Levent'teki DKY On Deneyim Merkezi'nde düzenleyeceği etkinlikle tanıtacak. Bugün düzenlenecek etkinlikte katılımcılar VR gözlük ile DKY ON Kağıthane Projesi'nin dairelerini dolaşılabilecek. 


Dünya


Geri Dön