26 / 04 / 2024

DKY On Kağıthane adres!

DKY On Kağıthane adres!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY On

DKY On Kağıthane adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 451 bin liradan başlıyor. DKY On'da teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor...




İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor olan  DKY On  konut projesi,  DKY İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. DKY On Kağıthane adres ve iletişim bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim.


DKY On Kağıthane projesi 200 milyon lira yatırım bedeline sahip. DKY On Kağıthane projesi 206 adet daire, otel, ofis ve dükkan alanlarından meydana geliyor.  DKY On Kağıthane projesi 10 bin metrekare alanda yükseliyor.


DKY On Kağıthane projesinde 1+1,5 ve 2+1,5 konut seçenekleri sunuluyor. DKY On Kağıthane projesinde konutların büyüklükleri 58 metrekare ve 86 metrekare olarak belirlendi.


DKY On Kağıthane projesinde fiyatlar 451 bin liradan başlayarak değişiyor. DKY On Kağıthane projesinde konut teslimlerinin Mart 2018 yılında yapılması planlanıyor. DKY On Kağıthane'de amfi tiyatro, kişisel çalışma alanları, kütüphane, sağlıklı yaşam kulübü, sinema gibi sosyal donatılar bulunuyor.


DKY On Kağıthane nerede?

DKY On Kağıthane adres: Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi No: 72 - Kağıthane / İstanbul


DKY On Kağıthane adres, konum:


DKY On Kağıthane adres!


Tel : 0216 517 9 517

Web: www.dkyon.com 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön