26 / 04 / 2024

DKY On Kağıthane fiyatları 309 bin TL'den başlıyor!

DKY On Kağıthane fiyatları 309 bin TL'den başlıyor!

Yeni projesi DKY On Kağıthane’yi 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan DKY, yeni 'şehirli' konseptini, önümüzdeki 5 yılda farklı lokasyonlarda sürdürecek.



DKY İnşaat, “Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti” diye tanımladığı projelerin ilki olan ‘DKY On Kağıthane’yi satışa sundu. Bu konseptlı dünyada ve Türkiye’de birçok ilki gayrimenkul sektörüne kazandıracaklarını söyleyen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 'On' konseptli projelerin Kağıthane'den sonra şehrin merkezi noktalarında devam edeceğini, 5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi. Ali Dumankaya projeyi şöyle anlattı: Konseptte yer alacak 'Dünyanın ilk dijital topluluk portalı' ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip, sosyal kulüpler oluşturup, sürekli etkileşim halinde olabilecekler. Araç, eşya, yetenek paylaşımı, ortak fonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulaması da tek bir uygulama aracılığıyla sunulacak. Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler ise ‘Türkiye’nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi’nde, satın almak istedikleri dairelerin bütün özelliklerini görebilecek, iç tasarımını ve manzarasını seçebilecekler. DKY İnşaat, DKY On konseptini oluştururken birlikte çalıştığı alanında uzman paydaşlar arasında ise Samsung, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare, Spotify yer alıyor.


En ucuz daire 309 bin lira

Projenin lansmana özel peşin KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktığını vurgulayan Dumankaya, banka kredisinin yanısıra, 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay '0' vade farkı veya kişiye özel esnek ödeme planı seçeneklerinin de sunulacağını sözlerine ekledi.


Telefon numarası : 0216 517 9 517

Web: www.dkyon.com 


Akşam 


Geri Dön