25 / 04 / 2024

DKY Sahil Ekopratik ödeme ile 120 ay 0,99 vade farkı!

DKY Sahil Ekopratik ödeme ile 120 ay 0,99 vade farkı!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Sahil

DKY Sahil projesinde uygulanan 'Ekopratik' ödeme sistemiyle istediğiniz vade, peşinat ve ara ödemelerle ev sahibi olabiliyorsunuz. DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...



İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda yükselen DKY Sahil, aynı zamanda E-5, TEM, Minibüs Caddesi, Metro ve  Marmaray  İstasyonu ile Deniz Otobüsü İskelesi'ne yakın bir konumda yer alıyor. 

DKY Sahil projesinde toplamda 138 adet daire bulınuyor.  DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projedeki dairelerin alanları ise 100 metrekare ile 306 metrekare arsında değişiyor.  DKY Sahil  Evleri  DKY İnşaat  imzası taşıyor. 

DKY Sahil'de yemyeşil parklar, çiçek bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve yeme-içme alanları olanakları sunuluyor. 


DKY Ekopratik ödeme sisteminin detayları!

“Ekopratik” ödeme sistemi ile şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi sunuyor. Bu sisteme göre DKY müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabiliyor. DKY ekopratik ile “fiyatı ekonomik ödemesi pratik” bir ödeme dönemi başlıyor. DKY, ekopratik ödeme sistemine ek olarak 120 ay vade, 0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuyor.

DKY Sahil Kartal fiyat listesi 1 milyon 158 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 789 bin TL arasında değişiyor. Proje "Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılıyor.
 

DKY Sahil iletişim: 
Tel:0216 517 9 517     
Web: http://dkysahil.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön