23 / 04 / 2024

DKY Sahil Ekopratik ödeme planı!

DKY Sahil Ekopratik ödeme planı!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Sahil

DKY Sahil Ekopratik ödeme planı kapsamında 120 ay 0,99 vade farkıyla ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1,5 daireden 4+1,5 daireye kadar konut tipleri bulunuyor...



DKY İnşaat imzası taşıyan  DKY Sahil  projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda yer alıyor. DKY Sahil projesi konum olarak, E-5, TEM, Minibüs Caddesi, Metro ve  Marmaray İstasyonu ile Deniz Otobüsü İskelesi'ne yakın mesafede yükseliyor.

DKY Sahil projesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. Proje "Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılıyor.  DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

DKY Sahil'de yemyeşil parklar, çiçek bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve yeme-içme alanları olanakları sunuluyor.  

DKY Sahil Ekopratik ödeme planı!

Ekopratik” ödeme sistemi ile şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi sunuyor. Bu sisteme göre DKY müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabiliyor. DKY ekopratik ile “fiyatı ekonomik ödemesi pratik” bir ödeme dönemi başlıyor. DKY, ekopratik ödeme sistemine ek olarak 120 ay vade, 0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuyor.

DKY Sahil Kartal fiyat listesi 1 milyon 158 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 789 bin TL arasında değişiyor.  Projedeki dairelerin alanları ise 100 metrekare ile 306 metrekare arsında değişiyor. 
 

DKY Sahil iletişim:  
Tel:0216 517 9 517      
Web: http://dkysahil.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön