26 / 04 / 2024

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim!

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Sahil

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Denize sıfır olan DKY Sahil Evleri Kartal projesinde tüm daireler Adalar manzarasına hakim konumda yer alıyor...




DKY Sahil Evleri projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçiriliyor.  DKY Sahil  Evleri projesi kentsel dönüşüm kapsamında, yıkımına başlanan Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor.


DKY Sahil Evleri Kartal projesi  DKY İnşaat  tarafından inşa ediliyor. DKY Sahil Evleri Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayarak, proje hakkında bilgi alabilirsiniz.


DKY Sahil Evleri Kartal projesi 140 daireden oluşuyor. DKY Sahil Evleri Kartal projesinde 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 daire tiplerine yer veriliyor. DKY Sahil Evleri Kartal projesi denize sıfır konumda yer alıyor.


Adalar manzarasına hakim olan DKY Sahil Evleri Kartal projesi için ön talepler toplanıyor. DKY Sahil Evleri Kartal projesinde daire alanları 128 metrekare ile 328 metrekare arasında değişiyor.


5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri Kartal projesinded sauna, fitness, otopark, kafeterya gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



DKY Sahil Evleri Kartal iletişim

Tel: (0216) 517 9 517

Web: www.dkysahil.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön