25 / 04 / 2024

DKY Sahil Kartal fiyat!

DKY Sahil Kartal fiyat!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Sahil

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...



DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Sahil, önü kapanmaz adalar manzarasıyla görenleri büyülüyor. Kartal sahilinde, denize ilk parselde yükselen DKY Sahil, panoramik manzara, huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor.

 

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen  DKY Sahil  yemyeşil parklar, çiçek bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkurları, çocuk oyun alanları ve yeme-içme mekanlarıyla ünlü sahil yolunda hayata geçiyor. Proje  E-5, TEM, Minibüs Caddesi, Metro ve  Marmaray  İstasyonu ile Deniz Otobüsü İskelesi'ne yakın bir konumda yer alıyor. 

 

Toplam 138 daireden meydana gelen DKY Sahil Kartal Evleri'nde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 100 metrekare ile 306 metrekare arasında değişiyor.    

 

DKY Sahil Kartal fiyat!

2019 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan DKY Sahil'de 120 ay 0,99 vade farkı, 36 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olunabiliyor. Projede yıl sonuna özel ek yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

 

DKY Sahil Kartal fiyat listesi 1 milyon 158 bin TL'den başlıyor ve 1milyon 789 bin TL arasında değişiyor. Proje "Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılıyor.

 

Kordonboyu Mah. Akdeniz Cad. No:25B Kartal / İstanbul

 

http://dkysahil.com/
444 9 359

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön