25 / 04 / 2024

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

DKY'den 5 yeni proje geliyor!

1961 yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan DKY, 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, DKY Kentsel ve DKY Sigorta” olarak çatısı daha güçlü bir şekilde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 



İbrahim Dumankaya Holding'in iştiraki DKY İnşaat, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda 5 yeni projeye hazırlanıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 2018 yılından çok umutlu olduğunu söyleyerek yeni projelerin yolda olduğunu açıkladı. 

 

2017'nin Ekim ayında beşincisi gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda 2018 yılına yönelik açıklamalar yapan Ali Dumankaya, kentsel dönüşüme ağırlık vereceklerini söylemişti. 

 

DKY'den 5 yeni proje geliyor
DKY İnşaat İstanbul'un Anadolu Yakası Dragos sahilde butik proje inşa edecek. DKY İnşaat Dragos projesinde geliştirme çalışmaları devam ediyor.

 

DKY, yine Anadolu Yakası'nda Yenisahra bölgesinde bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmalarını sürdürüyor. DKY, Göztepe E-5 üzerinde karma konseptli bir projeye imza atmak için çalışmalar yürütüyor.

 

DKY İstabul Avrupa Yakası'nda ise Sultangazi ve Çeliktepe bölgelerinde projeler inşa etmeyi planlıyor. 

 

DKY Kartal, DKY Business Kartal, Lokum Evler, DKY Cadde ve DKY On Kağıthane DKY İnşaat'ın devam eden projeleri arasında yer alıyor. DKY önümüzdeki  5 yıl içerisinde 2 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi hedefiyor.

 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com

 


Geri Dön