25 / 04 / 2024

Doğa dostu elektrikli scooterlar Decathlon'da! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Doğa dostu elektrikli scooterlar Decathlon'da! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Şehir hayatının büyük bir bütünü olan elektrikli scooterlar sıcak yaz aylarının gelişi ile beraber çoğu kişinin gündemine oturdu! Peki, Decathlon'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Şehir hayatının büyük bir bütünü olan elektrikli scooterlar sıcak yaz aylarının gelişi ile beraber çoğu kişinin gündemine oturdu! Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kurtulmak için birebir olarak görülen elektirikli scooterların fiyatları da son zamanlarda en merak edilen konulardan birisi oldu.

Park ve yakıt sorunu olmayan elektrikli scooterlar isimlerinde de yer aldığı gibi elektrikle çalıştığı için çevreye zarar vermiyor. Fosil yakıt kullanmayan elektrikli scooterların kullanımı son dönemde giderek arttı.

Teknosa'dan elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! Xiaomi, Onvo, Citymate... İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...Türkiye'nin en büyük perakende marketleri arasında yer alan Decathlon'da birbirinden eşsiz elektrikli scooter satılıyor.  Peki, Decathlon'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön