26 / 04 / 2024

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.



Doğa Koleji satılmadı. Kimseye satılmadı. Alıcı çok. Ama Metal yapı muhtemelen satmaya yanaşmıyor. Ya da bilinmeyen bir problem var. Doğa Koleji'ni almak isteyen çok çıkar. Alıcı ile ilgili sorun yok. Ama Metal yapı satmayı başaramıyor.Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Metal Yapı'nın sahibi olduğu Doğa Koleji satış işini eline yüzüne bulaştırdı. Milli Eğitim'den sonra Türkiye'nin en büyük eğitim kurumu olan Doğa Koleji'ne talipli çok. Fakat bilinmeyen bir nedenden dolayı Metal Yapı satışa yanaşmıyor.

İşin kötüsü şu: Bu kadar çok sıkıntı yaşanırken Metal Yapı'dan ses çıkmaması. Metal Yapı'nın patronu da yöneticileri de hiç bir açıklama yapmıyor. Sanki bu olaylar başka bir özel okul zincirinde yaşanıyormuş gibi davranıyor.

İnşaat işi farklı bir iştir. Eğitim işi farklı. Bu ikisinin arasındaki farkı anlamayan patron ve yöneticiler Türkiye'nin en büyük özel eğitim kurumunu mahvediyorlar.

Bu okullar zinciri bu kafayla satılmaz. Satılamaz. Bir krizi yönetemeyen Metal Yapı'nın patronları ve yöneticileri bu okulu nasıl satacak? Satmak az uz beceri istemez. 

Bundan sonra ne olur? Ne olacağını Metal Yapı'nın patronları ve yöneticilerinin açıklaması gerekir. Ayrıca Milli Eğitim Bakanı'nı da ekstra tebrik etmek gerekir. Sani Türkiye'nin en büyük özel eğitim kurumunda yaşanılan kriz başka bir ülkede yaşanılıyormuş gibi davrandığı için. 
 

Okul yöneticilerinde ve öğretmenlerde huzursuzluk had safhada.3 ayı aşkın süredir maaş alamayan öğretmenler ve okul yöneticileri bir de veli tepkileriyle karşılaşıyor. 


Geri Dön