24 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul'de 300 bin TL'den başlıyor!

Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul'de 300 bin TL'den başlıyor!

Firma: Ena Gayrimenkul

Proje: Doğa Teras Evleri

Dairelerin hemen teslim edildiği Doğa Teras Evleri projesinde daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



Ena Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen Doğa Teras Evleri, toplamda 63 adet daireden oluşuyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen  Doğa Teras Evleri  projesi İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk'te yükseliyor.


Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul de 300 bin TL den başlıyor!


Konutların hemen teslim edildiği Doğa Teras Evleri Göktürk'te yer alan dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. Projede, 7 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi ile ödeme yapabildiği Göktürk Doğa Teras Evleri'nde satışı devam eden dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul de 300 bin TL den başlıyor!


Doğa Teras Evleri Ena Gayrimenkul'de alıcılara; oyun salonu, çocuklar için açık-kapalı oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmetleri, yüzme havuzu, pilates ve yoga salonu, fitness center, sauna, cafe-bar ve soyunma odaları gibi imkanlar sunuluyor. Proje 1,810 metrekare alana sahip.


Telefon: 0212 322 26 26

Web Adresi: www.enagayrimenkul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön