19 / 04 / 2024

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran'da açılıyor!

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran'da açılıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)’nin katkılarıyla düzenlenen Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran 2013 tarihinde CNR EXPO’da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçiler için açıyor...




 Dünya doğal taş sektörü 10’uncu kez İstanbul’da buluşuyor. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)’nin katkılarıyla düzenlenen Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran 2013 tarihinde CNR EXPO’da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçiler için açıyor. 


300’ün üzerinde katılımcı firmanın, 30 binin üzerinde ziyaretçinin katılması beklenen fuar, Irak, Hong Kong, Libya, Filistin, Rusya, Azerbaycan, Ürdün ve İsrail’den gelen alım heyetlerini de ağırlayacak. Dünya doğal taş sektörünün nabzını tutan fuarda yerli ve yabancı doğal taş firmaları en son ürünlerini ve teknolojilerini sergileyecek. İMİB’in bu yıl düzenlediği ‘Taşı Yaşatan Tasarımlar’ adlı doğal taş tasarım yarışmasının kazanan eserlerinin bir kısmı da fuarda ilk kez yer alacak. 

 



Geri Dön