24 / 04 / 2024

doğal taş fuarı

doğal taş fuarı

Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone 11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

ABD’nin en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 33 firma katıldı!

Türk doğal taş markasını yaratmak isteyen sektör temsilcileri, Amerika’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’da ülkemizi başarıyla temsil etti...

ABD’nin en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 32 firma katılıyor!

Türk doğal taş sektörü ihracatçıları birliği, Amerika ’nın en büyük doğal taş fuarı olan Coverings - Showcasing Tile + Stone’ da ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük doğal taş fuarına Türkiye’den 96 firma katılıyor!

Dünyanın en büyük doğal taş üreticilerini bir araya getiren 48. Marmomacc International Trade Fair for Stone Design and Technology Fuarı, 25 – 28 Eylül 2013 tarihleri arasında İtalya’nın Verona şehrinde düzenleniyor...

Natural Stone Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı açıldı!

Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na bu yıl 300’ün üzerinde marka katılıyor...

Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran'da açılıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)’nin katkılarıyla düzenlenen Natural Stone 10. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 5 Haziran 2013 tarihinde CNR EXPO’da kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçiler için açıyor...

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

Afet planınız hazır mı? Doğal afetlere ne kadar hazırsınız?

Son yıllarda dünya ve ülkemiz genelinde artan doğal afetler, insanların güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayati önem taşıyor. Afet planı yapmak, halkın bu konuda hazırlıklı olmasına yardımcı olur.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Bakandan müjde geldi! Doğal gaza Aralık'ta zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaza Aralık ayında zam uygulanmayacağını duyurdu.

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatı durduruluyor! Doğal gaz fiyatları yükselecek mi?

Rusya doğal gazını Almanya’ya taşıyan Kuzey Akım boru hattı üzerinden yapılan doğal gaz sevkiyatı yarından itibaren üç günlüğüne duracak. Kesintinin uzun vadede doğal gaz fiyatlarına yansıyacağı öngörülüyor.

Doğal gaz Ağustos tarifesi yayımlandı! İşte detaylar!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), doğal gaz Ağustos tarifesini yayımladı. İşte detaylar!

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

Çimento fiyatlarına zam geliyor! Son doğal gaz artışı maliyetleri yükseltti

BOTAŞ, 1 Haziran itibarıyla doğal gaz fiyatlarına zam yaptı. BOTAŞ'ın doğal gaza yaptığı zam sanayi başta olmak üzere inşaat ürünlerinin maliyetlerini artırdı. Çimento, cam, seramik ve toprak ürünlerine zam gelecek. İşte ayrıntılar...

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

doğal taş fuarı Haberi

doğal taş fuarı


Doğal taş sektörünün İstanbul 'daki en büyük buluşması Natural Stone  11. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 04-07 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. CNR Expo Yeşilköy’de  düzenlenecek fuar;  900’ü aşkın markanın katılımı ile yapılacak.


Türkiye'nin ihracat odaklı fuarı Natural Stone, CNR Ekspo Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) iş birliğinde; Ekonomi Bakanlığı,  Uluslararası Doğal Taş Endüstrisi Avrupa Federasyonu (EUROROC), TMMOB İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi ve KOSGEB desteklerinde gerçekleşiyor.  



Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Libya Yeniden Yapılanmadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Dr. Farhat Ghariebi Farhat, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı (İMİB) Ali Kahyaoğlu, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Maden İşleri Genel Müdürü M. Hamdi Yıldırım, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı...