19 / 04 / 2024

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları artık her kentte farklı olarak. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları da dahil pek çok alanda düzenlemeler içeren toplamda 18 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunuldu.

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Haber Global'de yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Peki kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir? Kademeli doğalgaz satış fiyatından nasıl yararlanılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön