17 / 04 / 2024

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!



Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı yapılacağı için 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını bildirdi.

Gazprom’dan yapılan resmi açıklamada, Portovaya kompresör istasyonundaki tek gaz kompresör ünitesinin, planlı olan teknik bakım ve onarım çalışmaları olduğunu duyurdu. Mevcut bakım sözleşmesi içinde yer alan onarım çalışmalarının Siemens uzmanlarıyla ortaklaşa gerçekleştirileceği aktarılan açıklamada, "31 Ağustos-2 Eylül'deki teknik bakım için Kuzey Akım boru hattı üzerinden doğalgaz sevkiyatı 3 gün süreyle askıya alınacaktır." İfadeleri kullanıldı. İşin tamamlanması ve ünitede teknik arızalarının olmaması durumunda, gaz sevkiyatının günlük 33 milyon metreküp seviyesine geri yükleneceğinin altı çizildi.

Kredi çekecekler aman dikkat! İşte faiz indirimi sonrası Merkez Bankası kararı!

Üniversite harçlarına zam geldi mi? Üniversite harç ücretleri ne kadar oldu 2022-2023?

Kripto paraların akıbeti belli oldu! Bitcoin düştü mü? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön