26 / 04 / 2024

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahri Kerem Yalkın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bahri Kerem Yalkın tarafından kuruldu.

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü su arıtma, aktarma, atık su sistemleri ve su kazanlarının imalat ve montajında kullanılan ana ve yardımcı malzeme ile konusuyla ilgili her türlü makine ve teçhizatın ithalatı, ihracatı ve dahili toptan ticaretini yapmak. Hava, gaz, içme suyu ve pis suların arıtım projelerini yapmak, arıtma tesislerini kurmak, depolama, ıslah, katı atıkların yeniden dönüşümü işlerini yapmak. Ana su şebekeleri ve su hatları ilesu arıtma tesisleri, kanalizasyon bertaraf tesisleri ve pompaistasyonlarının kurulumunu ve inşasını yapmak. Her türlü tarımsal sulama amaçlı pompa teçhizatlarının ticareti, bunlarla ilgili projeler yapmak, tesisler kurma işlerini yapmak. Bu konularda tamir, bakım ve teknik destek hizmetlerivermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön