18 / 04 / 2024

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?



Yatırım ya da oturum amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, kendilerine yol göstermesi amacıyla gayrimenkul danışmanı araştırıyor. Peki vatandaşların gayrimenkul danışmanlarıyla çalışırken dikkat etmeleri gerekenler nelerdir? Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, gayrimenkul alırken doğru ve güvenilir gayrimenkul danışmanı bulmanın yollarını anlattı. 

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

İlk yapmanız gereken hamle, bir profesyonelden destek almak olmalıdır. Bu konuda gayrimenkul almak istediğiniz bölgede isim yapmış, rakamlarına ve bölgesine hâkim bir danışman ile çalışmayı tercih etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin doğru kişi olduğuna karar vermek için dikkat etmeniz gereken bir diğer kriter ise, mülkü neden satmak istediğinizi size soran, sizinle gerçekten ilgilenen, önceliği size hizmet vermek ve yardım etmek olan bir kişi olup olmadığına dikkat etmektir. Bu konuda gayrimenkul almak istediğiniz bölgede isim yapmış, rakamlarına ve bölgesine hâkim bir danışman ile çalışmayı tercih etmek sizin için doğru karar olacaktır. 

Gayrimenkul danışmanları için rakip analizi önerileri!

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?


Geri Dön