28 / 03 / 2024

Doğuşpark'ta yaşam yıl sonunda başlayacak

Doğuşpark'ta yaşam yıl sonunda başlayacak

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ayrıcalıklı ve keyifli bir yaşam vaat eden Doğuşpark, yıl sonuna doğru sakinlerini ağırlamaya başlayacak...



Doğuşpark Satış ve Pazarlama Müdürü Elif Sungur, toplumun her kesinimden Doğuşpark'a büyük bir ilginin olduğunu belirterek 17 bloktan oluşan projede sona gelindiğini söyledi. Yaklaşık 45 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Doğuşpark'ın sosyal donatı alanlarının yanı sıra, bir bireyin ihtiyacı olan her şeyi karşılayabileceği tüm imkânları bünyesinde barındırdığını anımsatan Sungur, Doğuşpark'ın ayrıcalıklı yaşam alanı olacağını dile getirdi. Doğuşpark'ın çatı ve zemin olmak üzere iki farklı dubleks seçeneğinin bulunduğunu ifade eden Sungur, dubleks dairelerin konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştığını vurguladı.

Örnek bir çatı dubleks daire çalışmasında sona yaklaşıldığını da hatırlatan Sungur, 2009'un sonuna doğru tüm projenin sona ereceği ve Doğuşpark'ta ayrıcalıklı yaşamın başlayacağı bilgisini verdi. İnsanların Doğuşpark'ı sadece bir konut olarak ele almamaları gerektiğine işaret eden Sungur, "Doğuşpark, bünyesinde bulunan sosyal donatı alanları, alışveriş merkezleri ve sağladığı birçok imkân ile insanlara bir konuttan daha fazla olanağı sunuyor. İnsanlar Doğuşpark'tan sadece konut değil, aynı zamanda yeni bir yaşam alanı satın alıyorlar. Doğuşpark ile tatil köyü konforunda ayrıcalıklı bir yaşam artık çok daha yakın" diye konuştu.
Referans

www.doguspark.com


Geri Dön