18 / 04 / 2024

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Elinde 1 doları olanı bile ilgilendiriyor

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Elinde 1 doları olanı bile ilgilendiriyor

Dolar kuru için beklenen gün geldi. Bugün FED faiz kararı açıklanacak. 12 saat sonra açıklanması beklenen karardan sonra doların yönü belli olacak.



Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra dolar kuru yükselişe geçmişti. Enflasyon rakamlarının fazla açıklanmasından dolayı FED Başkanı Jerome Powell, enflasyonun önüne geçebilmek için faşz artırırımlarına devam edeceklerine yönelik şahin tonda açıklamalar yapmıştı. İşte beklenen gün geldi ve bugün karar açıklanacak.

Dolar 12 saat sonra bu kadar olacak! Elinde 1 doları olanı bile ilgilendiriyor

Dolar başta olmak üzere piyasaların gözü bugün açıklanacak olan faiz kararına çevrildi. Milyonlarca kişi faiz kararını merak ediyor. Açıklanacak olan karar sonrasında doların yönü de belli olacak. Bazı uzmanlar konu ile ilgili açıklamalar yaparak doların ne kadar olacağına yönelik tahminlerde bulundular.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön