25 / 04 / 2024

Dolar 17 lira seviyesinin altında kalmakta zorlanıyor!

Dolar 17 lira seviyesinin altında kalmakta zorlanıyor!

Dolar kuru hareketli bir gün geçirmesinin ardından bugün 16,85 dolar seviyesine kadar geriledi. 17 TL altında kalmakta zorlanan dolar tekrar 17 lira seviyelerine yükseldi. Peki dolar/TL ne kadar? Dolar kuru kaç TL? İşte dolar kurunda son durum 10 Haziran 2022....



Şerife Aydın

Dolar kuru dün akşam Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ekonomiye ilişkin atılan adımların paylaşılacağını açıklamasının ardından değer kaybetmeye başladı. Dolar bugün gün içerisinde hareketli dakikalar geçirirken dalgalanmaya devam etti.  

 Dolar 17 lira seviyesinin altında kalmakta zorlanıyor!

Dolar 17,2 TL seviyesinin üzerinde güne başlarken gün içerisinde 16,85 TL seviyesine kadar düştü. Fakat bu düşüş dolar için kalıcı olmadı ve tekrar 17 Lira seviyelerine yükseldi. 

Peki dolar/TL ne kadar son dakika? Dolar kuru kaç TL oldu? İşte dolar kurunda son durum 10 Haziran 2022....

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön