26 / 04 / 2024

Dolar 2022'nin zirvesine ulaştı! 1 doları bile olanlara şok! Dolar/TL'de kayış koptu mu?

Dolar 2022'nin zirvesine ulaştı! 1 doları bile olanlara şok! Dolar/TL'de kayış koptu mu?

Dolar kuru, sene başında 13 lira 35 kuruş bandında seyrediyordu. Dolar/TL yüksek enflasyon, döviz politikalarına yönelik endişeler ve dışarda doların güçlü seyretmesiyle beraber bugün 2022'nin zirvesini gördü. Peki dolar kaç lira? İşte son dakika 19 Temmuz dolar kuru...



Dolar/TL yüksek enflasyon, döviz politikalarına yönelik endişeler ve dışarda doların güçlü seyretmesiyle beraber bugün 17 lira 56 kuruş seviyesine ulaştı. Bu seviye 2022'nin zirvesi olarak kaydedildi. 

Dolar 2022 nin zirvesine ulaştı! 1 doları bile olanlara şok! Dolar/TL de kayış koptu mu? 

Euro/TL’de de bugün 17,95 seviyesini gördü ve geçtiğimiz hafta 1’in altını gören Euro/dolar paritesi bugün 1,0225’e kadar çıktı. 

Dolar kuru, sene başında 13 lira 35 kuruş bandında seyrediyordu. Kurda senenin başından bu güne yaşanan yükseliş yüzde 31,5 olarak gerçekleşti. Sene başından bu güne kadar dünyada gelişen ülke para birimleri arasında dolar karşısında en fazla değer kaybeden para birimi ise Türk Lirası oldu. 

Peki dolar kurunu neler bekliyor? Dolar yükselecek mi? Dolar/TL ne olur? İşte dolarla ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön