23 / 04 / 2024

Dolar/TL'de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Dolar/TL'de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Dolar/TL kurundaki gün içi gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL’de gün içi ani hareketler devam ediyor. Elinde doları olanlar bakın neler oluyor...



Dolar kuru bugün Asya seansında ve gün içi işlemlerde 18,65 üzeri denemeler yaptı. Dolar kuru bugün gün içinde ani yükseklişler test etti.  Geçtiğimiz hafta dolar 18,76’ya çıkarak tarihi zirveyi gördükten sonra, geri çekilmelerde 18,40’lı seviyeleri korudu. Dolar kuru gün içinde yukarı yönlü kısa süreli alımlarla kendini sürekli gösterdi.

Dolar/TL de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Dolar/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,57 TL, satış fiyatı ise 18,58 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi aynı dakikalarda 111,64 seviyesinde. Euro dolar paritesi bugün 0,99 bandında işlem gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön