16 / 04 / 2024

Dolar/TL'de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Dolar/TL'de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Dolar/TL kurundaki gün içi gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL’de gün içi ani hareketler devam ediyor. Elinde doları olanlar bakın neler oluyor...



PİYASALARDA SON DURUM

Küresel para piyasasında bu hafta doların zirveden gerilemeye başlaması ile yaşanan toparlanma bugün yeniden yerini düşüşe bıraktı.

ABD’de özel sektör istihdamının beklentileri aşması dolar endeksini yukarı taşıdı. Endeks bugün yüzde 1 primle 111 seviyesini aşarken euro yüzde 1,2, sterlin yüzde 1,5, Avustralya doları, Kanada doları ve frank da dolar karşısında yüzde 1’ yakın değer kaybetmeye başladı.

Dolar/TL de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor

Gelişen ülke para birimlerinden bugün en çok düşüş Macaristan forinti, Meksika pesosu ve Güney Afrika randında yaşanırken Türk Lirası yatay seyrediyor. Fakat dolar/TL seviye olarak rekordan işlem gördüğü için alımların artmasıyla yeni zirveler her an gelebilir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön