20 / 05 / 2024

Dolar 26 TL’yi buldu! Bayramın ilk günü Dolar ve Euro kaç TL?

Dolar 26 TL’yi buldu! Bayramın ilk günü Dolar ve Euro kaç TL?

Son zamanlarda Dolar ve Euro’da yaşanan değişimler yüzünden çok sayıda insan dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, 28 Haziran 2023 dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar? 28 Haziran Çarşamba dolar kaç TL? Euro kaç TL? İşte detaylar...



Dolar ve Euro son günlerde büyük bir artış yaşadı. Özellikle küresel para birimi olarak bilinen Dolar, 26 TL’yi gördü. Vatandaşlar Kurban Bayramı’nın ilk gününde de Dolar ile Euro fiyatlarını merak ediyor.

Global piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere diğer ülkelerin merkez bankalarının para politikaları ile ilgili belirsizliklerle yön arayışını sürdürüyor.

Küresel çapta makroekonomik verilerden gelen işaretler fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ediyor.

Dolar 26 TL’yi buldu! Bayramın ilk günü Dolar ve Euro kaç TL?

FED BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Dün itibari ile yoğunlaşmaya başlayan veri takviminin piyasaların yönünde etkili olacağı öngörülüyor. Bunun yanı sıra, yatırımcılar da merkez bankası yetkililerinin açıklamalarını da yakından izliyor.

Amerikan ekonomisinde konut piyasasının önemine vurgu yapan analistler, ülkedeki kredi sistemi yüzünden buradaki hızlı aktivitenin kişilerin harcanabilir gelirlerini etkilediğini ifade etti.

AVRUPA BORSALARI YÜKSELDİ

Avrupa’da önceki gün karışık bir seyir ön plana çıkarken, Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkililerinin açıklamaları “şahin” kalmaya devam ediyor.

ECB üyesi Martins Kazaks, ekonominin yumuşamasına rağmen Banka’nın faizleri artırmayı sürdürmeyi gerektiğini belirtti.

Peki, Dolar ve Euro ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön