19 / 04 / 2024

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın!

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın!

Dolar ve altın piyasalarındaki hareketlilik tüm hızıyla devam ederken analistlerden kritik açıklama geldi. Dolar 3 ay sonra o rakamı görecek! Hemen bakın, şimdiden hazırlanın! İşte doların 3 ay sonra göreceği rakam...



Dolar endeksinin 20 senenin en yüksek seviyesini görmesi ile heyecanlanan vatandaşlar, doların sene sonu geleceği rakamı merak etmeye başladı. Analistler, doların son yaşananlar ışığında daha da yükseleceğinin kaçınılmaz bie gerçek olduğunu açıkladı. Analistler, euronun dolar karşısında daha da değer kaybedeceğini düşünüyor. Mevcut piyasada TL bakımından kritik noktalarda gezinen doların sene sonunda göreceği rakam sonunda açıklandı.

3 AY SONRA DOLARIN GÖRECEĞİ RAKAM!

Analistler sene sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 25 Türk Lirası olacağını açıkladı. Herkes farklı bir seviyeye vurgu yaparken, hepsi doların düşmeyeceği konusunda neredeyse kesin konuşuyor. Analistler, dolarda en fazla 21 lirayı vurgulasa da Ekonomist Selçuk Geçer, gibi isimler doların 30, 35 TL'yi göreceğini söyledi.

Peki, dolarda son durum ne? Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? Dolar/TL'de son durum ne? İşte 24 Eylül 2022 son dakika dolar kuru...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön