20 / 04 / 2024

"Dolar 9 TL olacak, Benzin 9 TL, LPG 5 TL olacak" dedi bir de tarih verdi! Herkes şaşkın


Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, çok ilginç bir yazı yazdı ve dolar kurunun 9 liraya düşeceğini söyledi. Oğuz doların düşmesiyle birlikte benzin ve LPG fiyatlarında da indirim olacağını dile getirerek şaşkınlık yarattı.



Türkiye'de dolar kuru bu sabah itibariyle yeniden frene bastı. Sabah saatlerinden itibaren dolar 18.48 TL seviyelerinden işlem görmeye başladı. Dolardaki bu yükselişin ardından fiyatların nasıl şekilleneceği merak edilmeye başlanırken ünlü ekonomist Şeref Oğuz'un köşesinde kaleme aldığı yazı neredeyse bomba etkisi yarattı. 

Oğuz, çok konuşulan yazısında doların 9 TL olacağını ve bu duruma bağlı olarak da benzin ve LPG'de düşüşler meydana geleceğini iddia ederek okuyanları hayrete düşürdü. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön