27 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 11 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 11 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 11 Ekim Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? 11 Ekim Salı günü dolar kaç TL? İşte 11 Ekim Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 11 EKİM SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Doların ne kadar olduğu 11 Ekim 2022 günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 11 Ekim Salı günü, Dolar/TL, güne yatay başlamasının ardından 18,58 seviyelerinde işlem gördü. Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 11.00 itibarıyla 18,5830'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 azalışla 18,0210'dan, sterlin/TL yüzde 0,4 değer kaybıyla 20,5070'ten satılıyor.

İşte 11 Ekim Salı güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, şu anlarda da önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 113,3 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yatay seyirle 0,9700'den işlem görmektedir.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın ikinci gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 azalışla 18,0210'dan işlem gördü. Analistler, ekonomik aktiviteye için endişelerini ortaya koydular ve para politikalarına yönelik belirsizlikler ve artan jeopolitik gerilimler ile birlikte küresel çapta risk iştahını baskılamaya devam etti yinelenerek, dolar talebinin de gücünü koruduğunu açıklandı.

Diğer yandan, Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski ve gerçek bir tehlikesi var." diyerek, Uluslararası Para Fonu Başkanı (IMF) Kristalina Georgieva da Avro Bölgesi, Çin ve ABD olmak üzere dünyanın üç kilit ekonomisinde de yavaşlama gördüklerini belirttiler.

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede? İlk evim arsa hangi illerde?

Evde bakım maaşı hangi hallerde kesilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön