19 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 14 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 14 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Döviz kurlarındaki son durum merak ediliyor. Haftanın ikinci günü yani 14 Haziran Salı günü dolar kaç TL oldu? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 14 Haziran dolar kuru!



Haftanın ikinci günü yani 14 Haziran Salı günü doların kaç TL olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Döviz kurları 14 Haziran Salı gününe sakin bir başlangıç yaptı. Dolar belli bir süredir 18 seviyesinin üzerinde seyrediyor. Bu durumun düşüp düşmeyeceği de bir yandan merak ediliyor. İşte 14 Haziran Salı günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar...

Dolar kurundaki son durum yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Bugün başlayan FED faiz toplantısı da bu meraklı bekleyişi alevlendirdi. Dolarda dalgalı ruh hali hala devam ediyor.Geçtiğimiz gün yukarı yönlü bir yükseliş yaşayan doların son durumun ne olduğu araştırılıyor. 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 14 HAZİRAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar kuru 14 Haziran Salı günü yüzde 0,14 oranında değer kazandı. Doların alış fiyatı 17,2788 iken satış fiyatı 17,2837 TL oldu. Analistler, uzun bir süredir yatırımcıların beklediği FED toplantısı hakkında düşüncelerini paylaştı. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyonu kontrol altına almak için uygulayacağı adımlar ülkeyi durgun bir ekonomiye sokacağı düşüncesini yarattı. Merkez Bankası, küresel ölçekte dolar talebinin güçlü kalmasına neden olduğu söyleyerek, dünkü sert hareketlerden sonra bugün piyasalarda daha sakin bir seyir izlendiğini açıkaldı.

Fed yetkililerinin daha önce olasılık dışı olarak gördükleri 75 baz puanlık faiz artışının, bu sabah saatleriyle para piyasalarında yüzde 95 ihtimalle bankanın faiz kararına ilişkin en güçlü beklenti konumuna geldiği belirtildi. Analistler, tahvil piyasalarının da yakından takip edilmesi gerektiğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön