29 / 03 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 4 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 4 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün yani 4 Temmuz Pazartesi günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların araştırdığı konulardan biridir. Piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde yani 4 Temmuz Pazartesi günü dolar ne kadar? şeklinde araştırılıyor. İşte 4 Temmuz dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 4 TEMMUZ PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde yani 4 Temmuz Pazartesi günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolara dair 4 Temmuz güncel rakamlar şöyle; dolar güne yukarı yönlü bir seyirle başlamasının ardından 16,80 seviyelerinde işlem görmeye devam etti. Cuma günü yükseliş eğiliminde olan dolar günü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,4 üzerinden 16,7614’ten kapattı. 4 Temmuz Pazartesi günü saat 10.40 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,3 artışla 16,8040’tan işlem gördü.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro da haftanın ilk gününde araştırılıyor. Euro 4 Temmuz Pazartesi gününü de merakla sorgulanıyor.  Euro’ya TL cinsinden bakıldığında dolarla aynı dakikalarda yüzde 0,4 değer kazanarak 17,5450'den işlem gördü. 

Dolar kuru açıklanan BDDK kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabını vatandaşlar araştırıyor.  Dolar, geçtiğimiz günlerde BDDK’nın aldığı finansal kararlarından sonrası düşüş yaşamıştı. Ancak yeni haftaya yani 4 Temmuz Pazartesi gününe yukarı yönlü bir seyirle devam etti.

2022 Temmuz yeni asgari ücret ne zaman geçerli olacak? Temmuz’da maaşlara zam yapılacak mı?

Kurban Bayramı ikramiyeleri hesaplara yattı mı? 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı’nda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön