20 / 04 / 2024

Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dün akşam saatlerinde 10.78 seviyesine kadar geriledi ve haftanın son işle gününe ise yüzde 3.25 yükselişle 11.57 seviyesinden başladı.



Dolarda yaşanan sert dalgalanma bugün de devam ediyor. Dolar kuru haftanın son işlem gününe yüzde 3.25 yükselişle 11.57 liradan başladı.

Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün katıldığı bir TV programında kurlardaki dalgalanma ile ilgili olarak "Finansal istikrarı üç günde, Cumhurbaşkanımızın manifestosuyla sağladık. Düne kadar yüksek faiz kesin çözümüdür diyenlere de tokat gibi bir cevap oldu. Pazartesi akşamına kadar olan bir köpüktü, köpük gidiyor. Optimal noktaya kendisi ulaşacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati de sisteme girişin 10 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Euro bugüne 13.1489 TL'den yüzde 4.70 artışla başladı.

Dolarda 9 TL beklentisi!

Dolar yeniden yükselişe geçecek mi?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön